DDZZ dankt zijn sponors:

Nieuws

Beste DDZZ leden,

 

De inschrijvingen voor 6 t/m 10 julie zijn volledig volzet. Het inschrijvingsfomulier werd afgesloten. 

 

Hierbij nog eens alle maatregelen gebundeld in één document omtrent het betreden tot het zwembad en de inschrijvingsprocedure (klik hier). Gelieve deze nog eens aandachtig te lezen zodat de heropstart zo optimaal en vlot mogelijk kan verlopen.

 

Om alles nog een beetje duidelijker te maken en de zwemmers voor te bereiden op hoe alles er zal aan toegaan, hebben wij voor jullie een filmpje gemaakt met de afspraken tot het betreden van het zwembad. Bekijk dit zeker samen met uw kleuter / zwemmer en leg op voorhand uit wat hen te wachten staat.

 

Het filmpje kan je hier bekijken: https://youtu.be/-K7qLx1A9qU

 

Als er nog vragen zijn, gelieve deze dan zoveel mogelijk via mail te stellen naar ddzz@telenet.be.

Om het allemaal nog iets duidelijker te maken heeft DDZZ een instructiefilmpje gemaakt hoe het aan- en uitkleden zal verlopen. Klik HIER om het te bekijken. Veel kijkplezier en tot snel!

Beste DDZZ leden,

 

Het is zover…Vanaf woensdag 1 juli kunnen de zwemlessen terug opstarten! Bijzondere tijden vragen om bijzondere maatregelen en dit geldt natuurlijk ook binnen onze club.

 

Graag willen wij u informeren over de genomen maatregelen van “DDZZ” als organisatie in overleg met “Sportcentrum Den Boer”. Mogen wij er op aandringen om onze INFO-brochure (klik HIER) heel aandachtig te lezen zodat de heropstart zo optimaal en vlot mogelijk kan verlopen.

 

We hebben zeer strikte regels opgesteld wat betreft het aan- en uitkleden (klik HIER) op deze manier willen we de contacten tussen ouders en zwemmers onderling tot een minimum beperken. 

 

Om alles in goede banen te leiden werken we met een online reserveringssysteem PER les. U zal elke week een korte update krijgen met eventuele updates maar ook dat het inschrijvingsformulier (klik HIER) voor de volgende week beschikbaar is. Elke week zal u zich van woensdag t/m zaterdag kunnen inschrijven voor één van de lessen de volgende week. Aangezien de aantallen per groep beperkt zijn bestaat de kans dat wij u contacteren met een voorstel om de les op een ander moment te volgen waar wel nog ruimte is. Wij hopen op uw begrip dat u niet altijd het moment van uw keuze zal hebben. 

Door de maatregelen tegen COVID-19 is het Goede Doel van zaterdag 21 maart jammer genoeg niet kunnen doorgaan.

Er vanuit gaande en hopend dat we deze crisis binnen een paar maand achter ons kunnen laten hebben we beslist om het Goede Doel te verplaatsen naar MAART 2021.

Iedereen die reeds een sponsorkaart had gekocht en eventueel sponsorgeld had opgehaald mag dit zelf bijhouden en kan dit volgend jaar aan de vernieuwde sponorkaart voegen. De kaart van 2020 kan je omruilen voor één van 2021. Het goede doel waar we voor zullen zwemmen blijft "Blij Leven". 

Vanaf januari 2020 zwemmen de karpers en pyraanhaaien (zwarte badmutsen) op zaterdag van 11u tot 12u en NIET meer van 12u tot 13u. Leden kunnen tot de leeftijd van 16 jaar aansluiten bij de karpers / pyraanhaaien, nadien worden zij beschouwd als orca's / jong volwassenen en sluiten zij aan op de uren van het volwassenzwemmen.

 

Ook in 2020 kunnen de zeepaardjes (witte badmutsen) zwemmen op zaterdag van 12u tot 13u EN van 13u tot 14u.

 

Hier vind u een overzicht van de zwemuren per baan voor het zwemjaar 2020.

Wie zich opnieuw heeft ingeschreven bij DDZZ, gaat akkoord met het zwemmersreglement. U kan dit terugvinden op de website: https://www.ddzz.be/clubreglement. Goede afspraken zorgen voor een goede sfeer en kwalitatieve zwemlessen!

Extra aandacht voor deze afspraken:

  • Kleren blijven NIET liggen in de kleine (groene of gele) kleedhokjes, maar dienen te worden opgeborgen in de daarvoor voorziene kastjes. In de grote (blauwe) kleedkamers, mogen de kleren wel blijven liggen.
  • Tijdens de lesuren zijn er steeds meerdere 'vlinders' aanwezig om al jullie vragen te beantwoorden. Je kan ze opwachten / aanspreken aan het grote raam (tussen de kleedkamers en het zwembad) naast het redderskot (NIET aan de nooddeur tussen de cafetaria en het zwembad). Probeer dan ook om de lesgevers tijdens de les zo weinig mogelijk aan te spreken, maar richt jullie tot de vlinder, zo worden de zwemlessen van de kinderen niet gestoord.
  • Stuur uw kind nooit zonder badmuts het zwembad in. Wij lenen geen badmutsen uit. Badmuts vergeten = nieuwe badmuts kopen (5 euro meebrengen in het zwembad) of niet zwemmen!

Vanaf oktober heeft het trainersuniform een ander kleurtje: blauw. De redders blijven nog altijd even zichtbaar in hun rode t-shirt. En vanaf nu kan je de vlinder ook makkelijk herkennen aan de grijze t-shirt.

Wie fomulieren heeft om tegemoetkoming te bekomen bij werkgever of mutualiteit kan die altijd deponeren in onze brievenbus aan de toeganspoortjes van het zwembad. Zorg ervoor dat de persoonlijke gegevens en periode reeds ingevuld zijn, de club zal dan de verdere gegevens aanvullen (lidgeld, stempel, handtekening). U kan het formulier nadien terugvinden in het bakje onder ons prikbord.