DDZZ dankt zijn sponors:

Heropstart DDZZ vanaf 1 juli

Beste DDZZ leden,

 

Het is zover…Vanaf woensdag 1 juli kunnen de zwemlessen terug opstarten! Bijzondere tijden vragen om bijzondere maatregelen en dit geldt natuurlijk ook binnen onze club.

 

Graag willen wij u informeren over de genomen maatregelen van “DDZZ” als organisatie in overleg met “Sportcentrum Den Boer”. Mogen wij er op aandringen om onze INFO-brochure (klik HIER) heel aandachtig te lezen zodat de heropstart zo optimaal en vlot mogelijk kan verlopen.

 

We hebben zeer strikte regels opgesteld wat betreft het aan- en uitkleden (klik HIER) op deze manier willen we de contacten tussen ouders en zwemmers onderling tot een minimum beperken. 

 

Om alles in goede banen te leiden werken we met een online reserveringssysteem PER les. U zal elke week een korte update krijgen met eventuele updates maar ook dat het inschrijvingsformulier (klik HIER) voor de volgende week beschikbaar is. Elke week zal u zich van woensdag t/m zaterdag kunnen inschrijven voor één van de lessen de volgende week. Aangezien de aantallen per groep beperkt zijn bestaat de kans dat wij u contacteren met een voorstel om de les op een ander moment te volgen waar wel nog ruimte is. Wij hopen op uw begrip dat u niet altijd het moment van uw keuze zal hebben.