DDZZ dankt zijn sponors:

Nieuws

Gedurende de maand mei hielden we opnieuw een drankkaartenactie. Jullie konden al jullie rekeningen, aangekocht met onze DDZZ-drankkaart, sparen en maken nu kans op een waardebon van € 10.

Per schijf van € 10 krijg je een lotje, waarmee je kans maakt op 1 van de 5 waardebonnen

Kasticketjes kan je indienen op volgende momenten:

Woensdag 05/06 tussen 17u40 en 18u en tussen 18u30 en 18u50

Vrijdag 07/06 tussen 18u40 en 19u en tussen 19u40 en 20u

Zaterdag 08/06 tussen 11u50 en 12u10, tussen 13u50 en 14u10 en tussen 17u en 19u (bij Mieke, waterballet)

Wie zich opnieuw heeft ingeschreven bij DDZZ, gaat akkoord met het zwemmersreglement. U kan dit terugvinden op de website: https://www.ddzz.be/clubreglement. Goede afspraken zorgen voor een goede sfeer en kwalitatieve zwemlessen!

Extra aandacht voor deze afspraken:

  • Kleren blijven NIET liggen in de kleine (groene of gele) kleedhokjes, maar dienen te worden opgeborgen in de daarvoor voorziene kastjes. In de grote (blauwe) kleedkamers, mogen de kleren wel blijven liggen.
  • Tijdens de lesuren zijn er steeds meerdere 'vlinders' aanwezig om al jullie vragen te beantwoorden. Je kan ze opwachten / aanspreken aan het grote raam (tussen de kleedkamers en het zwembad) naast het redderskot (NIET aan de nooddeur tussen de cafetaria en het zwembad). Probeer dan ook om de lesgevers tijdens de les zo weinig mogelijk aan te spreken, maar richt jullie tot de vlinder, zo worden de zwemlessen van de kinderen niet gestoord.
  • Stuur uw kind nooit zonder badmuts het zwembad in. Wij lenen geen badmutsen uit. Badmuts vergeten = nieuwe badmuts kopen (5 euro meebrengen in het zwembad) of niet zwemmen!

Vanaf oktober heeft het trainersuniform een ander kleurtje: blauw. De redders blijven nog altijd even zichtbaar in hun rode t-shirt. En vanaf nu kan je de vlinder ook makkelijk herkennen aan de grijze t-shirt.

Wie fomulieren heeft om tegemoetkoming te bekomen bij werkgever of mutualiteit kan die altijd deponeren in onze brievenbus aan de toeganspoortjes van het zwembad. Zorg ervoor dat de persoonlijke gegevens en periode reeds ingevuld zijn, de club zal dan de verdere gegevens aanvullen (lidgeld, stempel, handtekening). U kan het formulier nadien terugvinden in het bakje onder ons prikbord.