DDZZ dankt zijn sponors:

Heropening zwembad UITGESTELD

Er zit jammer genoeg nog steeds geen water in onze kuip :-(. Bij het vullen van het bad in Zomergem zijn er bijkomende problemen vastgesteld. Over een volgende datum van heropening kunnen we voorlopig geen uitspraken doen.

 

DDZZ zoekt andere oplossingen!

 

Baby's, peuters, kleuters, baanzwemmers en volwassenen kunnen, indien gewenst, aansluiten in de zwemlessen die wij (in afwachting van de heropening) opnieuw zullen organiseren in het zwembad van Eeklo. Deze lessen gaan door op zaterdag van 13u tot 14u (voor peuters, kleuters, baanzwemmers en volwassenen) en van 17u tot 18u (voor baby's, peuters, kleuters en zeepaardjes 'witte badmutsen'). Deze lessen starten op zaterdag 26 januari en lopen zo lang (of hopelijk zo kort) als mogelijk tot wij terug kunnen starten in Zomergem.

Om ervoor te zorgen dat wij de lessen optimaal kunnen organiseren, vragen wij wel om hiervoor in te schrijven via het formulier op de website. We organiseren 'losse' lessen, dwz dat je kan kiezen om bepaalde zaterdagen wel of niet te komen. Inschrijven voor de zaterdag kan tem de donderdagavond voordien (het formulier kan ook week per week worden ingevuld).

Aquagym zal pas terug doorgaan wanneer het zwembad van Zomergem heropent. Om de gemiste lessen te compenseren zal er ook les zijn op dinsdag 5 maart (krokusvakantie) en zullen de lessen verder lopen na de paasvakantie.

Afdelingen waterballet, waterpolo en competitie zwemmen op verplaatsing zoals voorheen (meer info bij uw trainer).

 

Nadat we terug kunnen starten in eigen zwembad, zullen de verloren inschrijvingsgelden terug gestort worden op jullie rekening. De genomen lessen in Eeklo zullen hiermee verrekend worden. Bedankt voor jullie begrip!

 

Aarzel niet om te mailen naar ddzz@telenet.be als er vragen of onduidelijkheden zijn!