DDZZ dankt zijn sponors:

Nieuws

Vanaf januari 2020 zwemmen de karpers en pyraanhaaien (zwarte badmutsen) op zaterdag van 11u tot 12u en NIET meer van 12u tot 13u. Leden kunnen tot de leeftijd van 16 jaar aansluiten bij de karpers / pyraanhaaien, nadien worden zij beschouwd als orca's / jong volwassenen en sluiten zij aan op de uren van het volwassenzwemmen.

 

Ook in 2020 kunnen de zeepaardjes (witte badmutsen) zwemmen op zaterdag van 12u tot 13u EN van 13u tot 14u.

 

Hier vind u een overzicht van de zwemuren per baan voor het zwemjaar 2020.

Schrijf tijdig in voor het nieuwe zwemjaar 2020! Inschrijven doet u voor 31 december via het inschrijvingsformulier.

 

Hier vind u een overzicht van de lidgelden voor het nieuwe zwemjaar 2020.

Er gaan geen zwemlessen door vanaf zondag 22 december tot en met zondag 5 januari 2018. We starten opnieuw op maandag 6 januari 2020!

We sluiten het zwemjaar af met ons SPETTEREND WATERKERSTFEEST op vrijdag 20 december om 18u en om 19u en op zaterdag 21 december om 11u, 12u en 13u.

Inschrijven kan enkel via de website en ten laatste op woensdag 18 december.

Nieuwe lessenreeks AQUAGYM start op dinsdag 12 november en loopt tot en met dinsdag 17 december (6 lessen = 35 euro voor niet-leden, 20 euro voor leden).

Inschrijven doet u via deze link.

Het aantal deelnemers is beperkt tot 25, dus wees er snel bij!

Hier vind je steeds alle info omtrent de inschrijvingen voor de AQUAGYM.

Wie zich opnieuw heeft ingeschreven bij DDZZ, gaat akkoord met het zwemmersreglement. U kan dit terugvinden op de website: https://www.ddzz.be/clubreglement. Goede afspraken zorgen voor een goede sfeer en kwalitatieve zwemlessen!

Extra aandacht voor deze afspraken:

  • Kleren blijven NIET liggen in de kleine (groene of gele) kleedhokjes, maar dienen te worden opgeborgen in de daarvoor voorziene kastjes. In de grote (blauwe) kleedkamers, mogen de kleren wel blijven liggen.
  • Tijdens de lesuren zijn er steeds meerdere 'vlinders' aanwezig om al jullie vragen te beantwoorden. Je kan ze opwachten / aanspreken aan het grote raam (tussen de kleedkamers en het zwembad) naast het redderskot (NIET aan de nooddeur tussen de cafetaria en het zwembad). Probeer dan ook om de lesgevers tijdens de les zo weinig mogelijk aan te spreken, maar richt jullie tot de vlinder, zo worden de zwemlessen van de kinderen niet gestoord.
  • Stuur uw kind nooit zonder badmuts het zwembad in. Wij lenen geen badmutsen uit. Badmuts vergeten = nieuwe badmuts kopen (5 euro meebrengen in het zwembad) of niet zwemmen!

Vanaf oktober heeft het trainersuniform een ander kleurtje: blauw. De redders blijven nog altijd even zichtbaar in hun rode t-shirt. En vanaf nu kan je de vlinder ook makkelijk herkennen aan de grijze t-shirt.

Wie fomulieren heeft om tegemoetkoming te bekomen bij werkgever of mutualiteit kan die altijd deponeren in onze brievenbus aan de toeganspoortjes van het zwembad. Zorg ervoor dat de persoonlijke gegevens en periode reeds ingevuld zijn, de club zal dan de verdere gegevens aanvullen (lidgeld, stempel, handtekening). U kan het formulier nadien terugvinden in het bakje onder ons prikbord.