DDZZ dankt zijn sponors:

Inschrijven op de wachtlijst

Wij hebben al een aantal jaren een ledenstop, nieuwe inschrijvingen worden niet automatisch aanvaard! Wij spreken eerst onze wachtlijst aan. 

Door het invullen van dit formulier komt u automatisch op onze wachtlijst terecht voor onderstaande afdelingen:

  • Babyzwemmen
  • Watergewenning / Leren Zwemmen → u komt terecht op de wachtlijst voor de eerstkomende lessenreeks, wij contacteren u vlak voor de nieuwe inschrijvingsperiode start.
  • Aquagym.
  • Waterballet.
  • Competitie.

Wij contacteren u wanneer er plaats vrij komt.

 
1 2 3
Pagina 1 van 3
Vul de familienaam in van de persoon die je wenst in te schrijven.
Vul de voornaam in van de persoon die je wenst in te schrijven.
(1) Slechts één optie is mogelijk. (2) Wens je in te schrijven voor competitie, waterballet of waterpolo selecteer dan "Zwemschool/Afdelingen".
Geef uw voorkeur op, wij proberen om u een plaatsje te geven in de door u gewenste cursus.
Geef hier uw voorkeur op. Wij proberen om u hier een plaatsje te geven. Cursus A2 (woe 17u-17u50 + zat 13u-14u) is voorbehouden voor kinderen die reeds lid zijn van de club.
Nieuw lid competitie, waterballet of waterpolo? Contacteer dan eerst de afdelingsverantwoordelijke! Inschrijven voor meerdere afdelingen tegelijk is mogelijk indien er plaats is.
Heeft u reeds één of meerdere kinderen die lid zijn van de club? Gelieve hier dan de namen te noteren. Wie reeds een broer of zus in de club heeft krijgt voorrang.
Indien u reeds over één of meerdere toegangskaartjes beschikt gelieve hier dan de nummers te noteren. U vindt deze op de achterkant van het kaartje. Bij verlies kunnen we ze u dan vlot terugbezorgen wanneer ze in onze brievenbus belanden.
Ik heb het clubreglement gelezen en geef mijn akkoord. Je kan het terugvinden op onze website onder "Info" en dan "Clubreglement".
Ik heb de privacyverklaring omtrent de GDPR wetgeving gelezen en geef mijn akkoord. Je kan deze terugvinden op onze website onder "Info" en dan "Clubreglement".