DDZZ dankt zijn sponors:

Zwemmen Goede Doel

zaterdag, 17. maart 2018 - 11:00 tot 14:00

Zwemmen goede doel: zaterdag 17 maart 2018

Op zaterdag 17 maart, van 11u tot 14u, wordt er al voor de 27e keer gezwommen voor het goede doel! Zoals voorbije jaren kan iedereen zich opnieuw laten sponsoren om een zo groot mogelijke afstand te zwemen. 

Dit jaar wordt gezwommen voor VZW Kompas in Eeklo. VZW Kompas biedt ondersteuning en begeleidt zelfstandig wonen voor gezinnen bestaande uit mensen met een mentale handicap.

Wil je ook meedoen? 

Sponsorkaarten zijn vanaf vrijdag 9 februari van 18u tot 20u30 en zaterdag 10 februari van 11u tot 14u te verkrijgen voor €2 in de inkomhal van het zwembad. Kan je er dan niet zijn? Je kan het daarna ook nog aan een van de trainers vragen en die helpen je graag verder.

De bedoeling is dat elk kind een sponsorkaart koopt en met die kaart rondgaat bij vrienden, kennissen en familie om zoveel mogelijk geld op te halen. De dag zelf lever je de sponsorkaart (samen met het geld) in en probeer je in 3 uur zoveel mogelijk meters te zwemmen waarvoor je ook een diploma krijgt. Ideaal om je langeafstandsbrevet te behalen of je oude te verbeteren.

Na het zwemmen mogen de kinderen een attentie kiezen als dank voor hun inzet!

Hier kunnen de kinderen van de cursussen WEL aan deelnemen! Zij krijgen dan  gewoon les (en zwemmen geen lange afstandsdiploma), maar mogen evengoed iets leuks kiezen als dank voor hun inzet bij het inzamelen van centjes voor het goede doel.

Sponsorkaarten voor het zwemmen voor het “ Goede Doel” zullen worden aangeboden vóór en na de zwemlessen. Kostprijs: 2 euro.